Halloween ve škole

V pondělí dne 25. října se na naší škole uskutečnil projektový den „Halloween“. Celou akci jsme z prostor školy přemístili do areálu sokolovny.

Žáci osmého a devátého ročníku společně se svými učiteli připravili strašidelnou stezku a soutěže.  Sedmáci pomáhali při pečení perníčků a poté při roznášení občerstvení. Podívat se přišli také bývalí absolventi. Kdo se zúčastnil, nelitoval. Hlavním bodem programu byla tradičně stezka odvahy a k ní se přidalo deset stanovišť, umístěných na běžecké dráze v sokolovně. Účastníci zde museli plnit úkoly s halloweenskou tématikou (např. hod pavoukem na cíl).

Po splnění všech úkolů čekala na každého sladká odměna. Na stezce se bály hlavně děti, ale i dospělí se necítili úplně jistě, protože projít poměrně dlouhou trasu, bylo náročné. A to hlavně díky tomu, že nám návštěvníci stezky postupně pobrali lightsticky (světelné tyčinky), které označovaly stezku. Cestu komplikovala velká zima a tma, ale i přes tyto komplikace se někteří na stezku vydali dvakrát. Naštěstí se nikdo neztratil a všichni v pořádku dorazili do cíle.

Děti měly možnost si před podiem v sokolovně zatančit, zasoutěžit nebo ochutnat halloweenské perníčky ve tvaru dýní a různých děsivých bytostí.  Masky byly krásné a nálada výtečná.

Nejnovější příspěvky

Archiv