Výuka od 1. 3. 2021 

Od pondělí 1. 3. bude na základě vládních nařízení uzavřena mateřská i základní škola.

Výuka žáků 1. – 3. ročníku bude probíhat distančně podobně jako na podzim. Na škole online bude aktualizován rozvrh s vyznačenými synchronními hodinami, kdy bude výuka probíhat přes MS Teams. Žáci si v zádveří školy budou vyzvedávat a naopak odevzdávat ke kontrole písemné úkoly.

Pro žáky 4. – 9. ročníku zůstává distanční výuka beze změn. Opatření mají zlepšit epidemiologickou situaci v České republice.

Další informace

Pro žáky vzdělávající se distančně jsou umožněny prezenční individuální konzultace ve škole, vždy pouze jeden žák a jeden pedagogický pracovník. Žáci školy mají povinnost nosit roušky po celou dobu pobytu ve škole a dodržovat hygienická opatření.

Pro zajištění podmínek pro distanční vzdělávání může zákonný zástupce požádat školu a zapůjčení zařízení (tablet nebo notebook) na základě Smlouvy o výpůjčce

(žádost i smlouva jsou ke stažení ZDE )

Žáci prezenční výuky budou mít od pondělí automaticky přihlášené obědy. Žáci na distanční výuce si mohou po předchozím objednání oběd vyzvednout ve výdejním okénku.

Školní kuchyně zůstává v provozu a žáci mají možnost odebírat obědy v jídelních boxech, vyzvednutí je možné ve 12 hod ve výdejním okénku. Pro přihlášení a další info kontaktujte kuchyni 582 373 640.

Nejnovější příspěvky

Archiv